Webdesign

Webdesign door Prisco’s omvat een breed scala aan vaardigheden en disciplines. Het belangrijkste deel van een website is hoe u uw communicatie definieert. Of u nu kiest voor HMTL5, WordPress, Drupal of Joomla, Prisco’s Webdesign helpt u om uw ideeën af te stemmen op de verwachtingen van de bezoekers van uw website en uw toekomstige klanten. Vervolgens wordt u geholpen bij het kiezen van het beste design, afhankelijk van uw behoeften en budget. Aanvullend kan Prisco’s Webdesign u na het bouwen van de website assisteren met advies en onderhoud. Prisco’s Webdesign is de professional die u zoekt!

Graphisch Ontwerp

Of u nu een nieuw bedrijf of alleen een nieuw communicatieplan opstart, communicatie is breder dan een website alleen. Communicatie is een geïntegreerd proces dat via verschillende kanalen verloopt. Het begint bij een goed logo en drukwerk zoals visitekaartjes, flyers en brochures. En naast een website heeft u natuurlijk ook verschillende social media opties om uit te kiezen. Prisco’s helpt u bij het bepalen van uw prioriteiten en biedt u professionele grafische oplossingen voor uw merkidentiteit. Prisco’s levert “the quality of an agency at the cost of a freelancer“!

Meertalige Communicatie

Uw merk is succesvol en u bent er klaar voor om ook in het buitenland te ondernemen. Uw identiteit is robuust, maar is afgestemd op de nationale markt. Het is tijd om andere talen aan uw website toe te voegen, maar u weet niet waar u betrouwbare vertalers kunt vinden die bovendien sterk zijn in communicatie. Prisco’s helpt u bij het ontwerpen van uw internationale communicatiestijl met een volledige dekking in het Engels, Italiaans, Spaans en Braziliaans-Portugees. Mede met dank aan ons grote netwerk aan vertalers is uw meertalige onderneming gegarandeerd.

Social Media

Met een smartphone beheert u één of meerdere “social” accounts. Via deze sociale platformen ontvangen miljarden gebruikers berichten, updates en informatie, welke ze kunnen lezen, liken en delen met anderen. Dit wetende is het zeer aan te bevelen om uw website op z’n minst social media vriendelijk te maken. Tegenwoordig zijn er zo veel platformen, hoe weet u nu waar u aanwezig moet zijn? Prisco’s analyseert wat uw bedrijf nodig heeft en bepaalt samen met u welk social media kanaal het beste past bij uw doelgroep.

SEO

Search Engine Optimization (SEO) gaat na hoe zoekmachines werken, waar mensen naar op zoek zijn en welke zoekwoorden worden ingetypt. Om uw website beter vindbaar te maken via zoekmachines, kan het nodig zijn om de inhoud en codering van uw website aan te passen. Prisco’s kan uw website voor u optimaliseren, zodat de zoekmachines uw website als relevant zien bij de juiste zoekwoorden. Denk hierbij aan het optimaliseren van het aantal keer dat een zoekwoord op de website voorkomt en waar en hoe zoekwoorden gebruikt worden. Met de juiste aanpak kunt u hoger op de lijst van zoekresultaten verschijnen. Prisco’s helpt u bij het schrijven van pakkende en professionele teksten, wat uw website beter vindbaar maakt voor de algoritmes van de belangrijkste zoekmachines.

Communicatie Advies

Bij het starten van uw nieuwe bedrijf werkt u allereerst aan uw bedrijfsplan. Daarbij horen diverse keuzes zoals de keuze van uw locatie, de productiewijze en het bepalen van uw doelgroep. Op een zeker moment is dan ook een communicatieplan noodzakelijk. U heeft iemand nodig die u wegwijs kan maken in de verschillende communicatiestrategieën. Prisco’s is dan uw rechterhand, met dank aan vele jaren ervaring op dit gebied: met professionaliteit en een goede kop koffie brengt hij heldere en scherpe inzichten. Een goed gesprek met een ervaren persoon kan nodig zijn om misstappen te voorkomen, wat u uiteindelijk tijd en geld zal besparen.

Happy Clients